Cu ce să izolați ferestrele în timpul iernei?

okna04

Cu ce să izolați ferestrele în timpul iernei?

 După cumpărarea ferestrelor, mai devreme sau mai târziu vin vremurile reci și mulți încep să se confrunte cu o problemă precum izolarea ferestrelor. Această problemă a fost relevantă în orice moment. Anterior, oamenii nu știau cum să producă materiale de calitate pentru ferestre, iar în   vremea noastră mulți economisesc cumpărand acestea.

Cu ce să începeți izolarea?

 Încălzirea ferestrelor ar trebui să înceapă cu rama, deoarece prin crăpături penetrează curenții și temperaturile scăzute. Pantele sunt izolate cu ajutorul unui grund de penetrare profundă, după îndepărtarea vopselei. Una dintre cele mai naturale materiale folosite în acest scop este uleiul de in, adesea folosit în prezența pantelor din lemn. După finalizarea tuturor procedurilor, pantele sunt suprapuse. Nu încercați să faceți totul pe fără ajutor, poate ca rezultat arăta dezordonat.

Materiale adiționale pentru izolare

  În ceea ce privește sticla, trebuie să fie curățată în timpul rece, deoarece sticla însăși reflectă perfect razele infraroșii, iar murdăria și praful îndeplinesc funcția opusă. Pentru a îmbunătăți rezultatul, este necesar să sigilați ferestrele de la praf. Dar acest lucru este valabil numai pentru ferestrele cu rame din lemn, deoarece ferestrele din PVC sunt asigurate de la strangerea prafului datorită prezenței geamurilor duble. Pelicula autoadezivă poate, de asemenea, să vă ofere o mică izolare termică, dar trebuie să fie lipită numai în cazul geamurilor de joasă calitate.

  Un alt punct slab este pervazul ferestrei, adesea se formează crevase sub ea, care permit trecerea temperaturilor scăzute și crearea curentului. Cea mai rapidă modalitate este de a completa gap-ului, el nu va fi vizibil, dar nu este cea mai bună opțiune. Multe reparații sunt amânate până în primăvară, marcând crăpături cu o rolă de pânză, dar acest lucru nu vă va oferi un rezultat de 100%.

Alte modalități de izolare

Ca agent de etanșare, multe mijloace pot acționa. Una dintre cele mai populare și mai ieftine este unsoarea siliconică, dar calitatea ei lasă mult de dorit. Aceasta poate servi doar ca ajutor temporar. Sloturile și crăpăturile pot fi închise cu silicon, dar la mărimi mari, acestea vor părea neaburite, pe lângă faptul că nu este cel mai sigur mod de izolare a camerei. Pentru a izola pantele, se folosesc benzi spumante de adeziv, ceea ce vă va permite să le lipiți singur, aceasta este și una dintre opțiunile necostisitoare.

Materiale ieftine pentru izolare

 Căile ieftine de încălzire nu vă vor oferi un rezultat garantat, în orice caz va v-eți pierde puțin bani pentru a vă oferi căldură în casă. Pentru a evita acest lucru, trebuie să alegeți inițial un material de calitate din care se produc ferestrele. Dacă nu mai doriți să încălziți feresterele PVC de fiecare data cand vine iarna, gândiți-vă la asta, poate că ar trebui să cheltuiți puțini bani și să schimbi fereastra pentru a uita de această problemă odată pentru totdeauna. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți corect mărimea potrivită și să arătați cele mai bune opțiuni pentru sezonul rece.

Materiale adiționale pentru ferestre PVC

Scurgeri

Pervazuri PVC

Plasa de insecte

Recent Posts