CUM COMAND FEREASTRE USI TERMOPAN?

Ferestre Termopan PVC

Ferestre Termopan

Cum comand ferestre usi pvc – Ferestre Termopan MD?

In continuare iti prezint principalii 4 pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a beneficia de geamuri si usi noi:

  1. Cererea de oferta fa o cerere de oferta prin telefon, online sau direct de la noi. Lasa-ne datele tale de contact pentru a beneficia de o informare cit mai rapida. Lasa-ne citeva detalii despre tipul de fereastra dorita si noi iti vom oferi pe loc un pret. Iti vom oferi cosultanta in ceea ce priveste alegerea profilului, culorii, tipului de sticla. Daca nu ai dimensiunile reale ale geamurilor pe care vrei sa le cumperi noi putem sa-ti oferim o masurare cit mai precisa si gratisa. Dupa masurari se face o calculare si astfel vei sti suma pe care trebuie sa o achiti.
  2. Incheierea contractului Prin acest contract noi ne oferim sa respectam conditiile, sa predam serviciile de executie, montare si predare a timplariei si a particularitatilor comandate, iar tu sa achiti produsele comandate. Contractul se poate incheia la noi sau la locul de efectuare a lucrarilor.
  3. Plata la incheierea contractului trebuie sa achiti un avans, jumate din pretul total al geamuri termopan camandate. Achitarea se face direct la noi sau prin ordin de plata direct in contul nostru.
  4. Montajul Cu o zi inainte de a se efectua montajul, noi te vom contacta si te vom informa despre montaj si vom vedea daca iesti disponibil. Dupa efectuarea montajului in cazul in care ai achitat toata suma primesti act primire-predare a serviciilor.

Ferestre Termopan – https://www.ferestretermopan.md/

Recent Posts