Etapele montarii ferestrelor PVC si usilor termopan

In general sunt 5 etape importante pentru a avea ferestre sau usi termopan:
– Contactarea companiei producatoare de termopane. In Moldova activiaza o multime de companii producatoare de ferestre, nu cadeti prada falselor publicitati. Apelati doar la companii si producatori de termopane cu experienta.

  • Chemarea masuratorului si luarea marimilor corecte ale geamului clientului. Aceasta este o etapa extrem de importanta, deoarece de ea depinde calitatea montarii geamului termopan. De exeplu daca sunt luate masuri incorecte, masuri mai mari  geamul nu va incapea in locul preconizat ferestrei, sau invers daca sunt luate masuri prea mici atunci va trebui sa adaugati mult material sau spuma poliuritanica pentru a acoperi golul ramas.
    – Producerea de ferestre si usi PVC dupa marimile clientului in timp optimal ( 3-4 zile lucratoare). Dupa concretizarea masurilor, producatorul este obligat sa produca geamuri sau fereastra exact dupa marimile date, in termen scurt.
    – Transportarea de ferestre si usi din PVC la ora si timpul convenabil clientului. Transportarea se face de obicei gratuita in raza orasului Chisinau. Inainte de a fi transportata fereastra clientul este contactat pentru a stabili ora convenabila
    – Montarea profesionala de catre mesteri cu experienta. Montarea unei ferestre trebuie executata de catre mesteri cu experienta. Deoarece de calitatea montarii finale a ferestrei va depinde confortul casei tale.

Recent Posts