Fasade Aluminiu Sticla – Ferestre Termopan MD.

Fasade Aluminiu Sticla – Ferestre Termopan MD.

Evolutia actuala in domeniul sticlei si ferestrelor permit producerea si instalarea de geamuri cu suprafate mari de sticla – fasade.  Datorita sistemelor de profile PVC sau metaloplast si a mecanismelor de inchidere-deschidere se produc usi si ferestre cu sisteme de deschidere diferite glisante, o pozitie, doua pozitii, vertical, orizontal etc.

Toate miscarile sunt practic silentioase, iar insusi produsele: ferestre, usi, fasade au o mare izolare termica si fonica, ce sunt extrem de potrivite pentru orasele mari si drumurile aglomerate.

Sistemul modern de sticlire ( остекление ) ofera cladirii un aspect unic si personalizat. In dependenta de design se poate sticli nu doar sufrafete plane, ci si  suprafete, forme in forma de piramida, conuri si poliedre. Pentru fasade de obicei se folosesc profile de aluminiu sau PVC.

TAGS: Fasade de case, Fatade de case, fatade de case foto, fasade din sticla, fasada din sticla, fasade case, fasade spatii comerciale, fasade din aluminiu, fatade din sticla, fasade Moldova, fasade case chisinau, fasade magazine, fatade moldova, fasade din sticla chisinau, fasada, fasada md, fasade exterior, Fasade la case in chisinau, ferestre pvc, usi pvc

Recommended Posts