Ferestre Metaloplast de la – Ferestre Termopan md.

Ferestre Metaloplast de la – Ferestre Termopan md.

Ferestre Metaloplast, cunoscute si sub denumirea de Ferestre PVC sau termopane sunt la momentul actual foarte recunoscute pe piata atit internationala cit si nationala datorita multiplelor avantaje: – Functionalitate si exploatare forate usoara – Durabilitate – Izolare termica si fonica foarte inalta – Economicitate – Ecologicitate.

O fereastra sau o usa metaloplast corect produsa si instalata va va bucura atit pe dvs cit si pe copii si nepoteii vostri. FerestreTermopan.md nu numai ca produce ferestre standarte pentru apartamente ci produce ferestre pentru fiecare gust, pentru fiecare necesite, pentru fiecare casa, incepind de la cele mai simple ferestre si terminind cu constructii coplicate, balcoane etc.
Noi va oferim posibilitatea de a alege ferestre PVC albe, laminate sau de orice culoare, sau o parte a geamului alba si alta parte laminată in functie de preferinte si design. Ferestrele din metaloplast pot fi comandate cu pervaz, scurgere, plasa pentru insecte si alte optiuni pentru fereastra. Cu noi casa dvs este mai calduroasa si mai primitoare.

Recommended Posts