Ferestre Termopan BLOG

Ferestre termopan în Moldova

Ferestre termopan în Moldova

 Când alegem o fereastră, mai întâi de toate avem grijă de fiabilitatea ei și prezența funcției de izolare. Izolarea termică este principala funcție pe care ar trebui să o efectueze o fereastră modernă. Desigur, profilele din PVC joacă un rol important, dar nu uitați că suprafața principală a ferestrei, adică 70-80% reprezintă sticla. Merită să ne gândim, poate că este nevoie să se izoleze nu numai profilul, ci și sticla în sine? Nu vă faceți griji! Acest lucru a fost deja gândit, ca urmare au apărut termopane în Moldova care îndeplinesc funcțiile de mai sus. Vom vorbi astăzi despre ele și în special despre avantajele lor.

Avantajele ferestrelor termopan

Ce este termopanul și de ce are un nume atât de ciudat? Vă puteți imagina o peliculă lipită de fereastră, dacă nu cunoașteți nimic. De fapt, totul este destul de simplu. Un termopan este o construcție care constă din două sau mai multe sticle, iar distanța dintre ele este de numai câțiva milimetri, dar acestea sunt suficiente pentru a vă oferi economii maxime de temperatură. Această proprietate și este avantajul lor principal, deoarece datorită acestor ferestre, nu mai trebuie să plătiți în plus pentru încălzirea camerei.

 Atunci când procurați o fereastră, trebuie să luați în considerare tipul de climă în care vă afli. Dacă doriți ca temperatura de pe stradă să intre în casă, dar nu pe 100%, atunci trebuie să alegeți un termopan cu o sticlă mai subțire. Dacă locuiți într-un mediu mai rece, atunci trebuie să faceți exact în modul opus, adică să alegeți sticlă mai groasă.

 Cu toții știm deja că termopanul performează perfect funcția de izolare termică, dar astăzi vă vom surprinde un pic, deoarece vom enumera o listă de avantaje pe care le posedă.

1. În primul rând, sunt destul de hermetice și nu mai trebuie să luptați împotriva prafului. Pentru a evita intrarea în casa insectelor cu o fereastră deschisă, puteți instala o plasă de țânțari. Acum, cu siguranța nu v-eți confrunta cu intrarea în casa a ceva inutil!

2. Dacă locuiți pe o stradă aglomerată, atunci știți cât de neplăcut este să adormi sub zgomotul de pe stradă. Prin achiziționarea unui termopan, veți fi furnizați nu doar cu căldură, ci și cu izolație fonică.

3. Ușurința de îngrijire este un alt argument important în favoarea geamurilor termopan. Imaginați-vă că ferestrele vor trebui spălate acum doar de 2 ori pe an și doar ocazional este necesar să lubrifiați detaliile construcției. Ferestrele termopan nu trebuie să fie deschise, ele pot fi spălate numai pe două laturi, deoarece în interior acestea rămân întotdeauna curate!

Unde să procurați ferestre termopan în Moldova?

 Aceste geamuri sunt acoperite cu o peliculă anti-șoc specială, care le va proteja de zgârieturi, lovituri etc. Uneori pot suferi chiar o lovitură de piatră, să nu mai vorbim de particule mici.

Nu v-eți crede, dar pe această listă nu se sfârșește! Termopanele selectate corect vă pot aduce o mulțime de avantaje pe care le puteți descoperi dvs!

Ferestrele termopan în Moldova e necesar să procurați doar de la producători de încredere din Moldova!

Materiale adiționale pentru ferestre termopan

Uși PVC

Ferestre PVC

Jaluzele

 

Recent Posts