FERESTRE USI TERMOPAN MONTARE CALITATIVA.

Ferestre Usi Termopan Montare

FERESTRE USI TERMOPAN MONTARE CORECTA.

Compania noastra este producator oficial de Ferestre Usi Termopan in Moldova. Va propunem 2 tipuri de profile, oferim garantie pentru sticla pentru profil si pentru feronerie si insasi pentru produsul final montarea corecta Ferestre Usi Termopan.

O montare corecta incepe cu masurarea geamului deja confectionat si a golului unde trebuie sa fie montataFerestre Termopan, pregatim golul pentru montare in dependenta de demntarea care a fost . Deoarece Compania noastra montaeza Ferestre Termopan dupa tehnologie montatorii se asiguraca ca rama si cerceveaua sunt prevazute cu gauri de drenaj, dupa care se cupleaza de rama Ferestre Usi Termopanprofilul Solbanc acest profil ajuta la montarea glafului interior si exterior lasind liber tocul Ferestre.

Dupa care se duce fereastra la gol se aseaza pe pene dupa care se da cu spuma pentru inntarirea constructiei si se lasa asa fara a deschide 2-3 ore. Se pun capacele, si se scoate pelicula de pe Ferestre. Asa arata o montare corecta a unei Ferestre Usi Termopan.

Recent Posts