Glafuri (pervaze ) pentru ferestre termopan

Companiile producatoare de ferestre termopan sau din profile PVC recomanda folosirea glafurilor sau asa numitelor pervazuri atit pe interior cit si pe exterior. Un geam fara glaf este cum sar spune incomplet. Glafurile sau pervazurile dini nterior sunt in general si ele din profil PVC, pentru a creste rezistenta lor la umezeala si zgirieturi, suprafata acestora este laminata, astfel ele find foarte usor de intretinut.
Glafuri pentru exterior sau asa numitele scurgeri sunt in general din aluminiu si au rolul de a proteja zidaria impotriva infiltrarilor de apa. Iata ce trebuie sa stiti si la ce trebuie sa fiti atenti atunci cind vi se monteaza ferestra impreuna cu pervaz si scurgere:
– Se recomanda ca montarea glafurilor atit interioare cit si exterioare sa se efectueze odata cu montarea termopanului
Glaful exterior, scurgerea trebuie sa fie montat mai jos de pervazul interior pentru a evita scurgerile in interior, infiltratiile de apa fiind astfel dirijate catre exterior.
Glafurile pot da stil incaperii unde sunt montate, pervazurile putind avea atit culoare alba cit si alte culori precum a termopanelor.

TAGS: Ferestre PVC, geamuri termopan, ferestre Moldova, ferestre Chisinau, Ferestre Termopan, ferestre la comanda, preturi ferestre, ferestre salamander, glafuri de interior, glafuri exterior, scurgeri la ferestre, pervazuri, perfazuri ferestre

Recommended Posts