Jaluzele vertical, jaluzele orizontale de la FerestreTermopan.md

Jaluzele  se clasifica dupa material,design, culori, functionalitate,gradul de protectie impotriva razelor solare si dupa rolul de decor a interiorului incaperii.
Ele pot fi folosite atit  in oficii cit si camera de zi,camera pentru copii, dormitoare, bucatarii.Dupa dorinta clientului noi,

FerestreTetermopan.md produce jaluzele la comanda  la dimensiunea necesitatilor dvs. din material  sau tesatura, jaluzele din plastic sau jaluzele din aluminiu. Fiind posibila reglarea jaluzelelor la orice nivel a ferestrei  putem regula intensitatea luminii in interiorul odaii dupa dorinta.
Sistemul  mecanismului pentru jaluzele se alege in functie de dimensiuni si de tipul jaluzelelor. In general se intilnesc doua tipuri de jaluzele: jaluzele orizontale si jaluzele verticale.
Spre deosebire de draperii , jaluzelele nu au nevoie de ingrijire regulate si sofisticata, deoarece tesatura are un acoperamint antistatic si protejeaza  stofa de praf si murdarii, iar jaluzele din metal sau plastic trebuiesc doar sterse cu o cirpa curata.

Recent Posts