La ce trebuie să atrageți atenția cand alegeți un pervaz pentru fereastră

Pervaz pentru fereastră  

 Toată lumea cunoaște că pervazul în primul rând are o funcție decorativă, pentru a plasa diferite elemente  el. Cel mai adesea, acestea sunt puse în scopul de stand pentru flori, deoarece florile sunt astfel ca razele solare să cadă pe ele. Dar numai profesioniștii din acest domeniu cunosc că, în afara de plăcerea estetică, pervazuri controlează pătrunderea umezelii în casă și oferă un microclimat stabil.

Cum trebuie să alegeți pervaz pentru fereastră?

  1. Primul lucru cărui trebuie să-i acordați atenție este prețul. Desigur, puțini își doresc să achite o sumă mare pentru un astfel de element mic, dar trebuie să înțelegem că este imposibil ca un produs de înaltă calitate să fie produs din materiale ieftine.
  2. Atunci când procurași un pervaz, să atrageți atenția la suprafața lui, asigurați-vă că nu sunt zgârieturi, urme de lovituri sau alte defecte, deoarece acestea evident că strica întregul aspect. În plus că acestea defecte se pot mări în timp, ca urmare duratei vieții va fi redus de mai multe ori.
  3. Este obligatoriu să vă asigurați că vânzătorul vă va oferi o garanție după cumpărare, deoarece unele defecte le puteți observa mai târziu, dacă pervazul se va deforma într-o săptămână, nu cred că v-eți dori să procurați unul nou și să-l instalați din nou. Garanția va fi pentru dvs., ca o rundă de rezervă, care va avertiza în cazul apariției unei problemei.
  4. Pervazul în toate cazurile trebuie să fie rezistent la apă, deoarece el se află aproape de fereastră termopan și ar putea fi expus la umiditate, ca urmare, poate duce la mucegai sau deteriorarea materialului.
  5. În plus la toate, ele trebuie să fie rezistente la greutate. Acest lucru poate fi verificat foarte simplu – prin solicitarea vânzătorului cu privire la densitatea materialului. Dacă acestea nu sunt disponibile, nu vă grăbiți să o procurați, puteți obține un produs de calitate scăzută.
  6. Să atrageți atenția la secțiunea pragului,el face pervazul mai stabil, care îi permite să reziste la greutate. Verificați dacă acestea nu au defecte și zgârieturi.

Pervazuri PVC

   În afară de toate punctele de mai sus, primul lucru cărui ar trebui să acordați atenție – este materialul. În calitate de material poate fi utilizat – PVC, piatra naturală, lemnul si altele. PVC-ul este mai popular datorită costului redus, dar acest lucru nu înseamnă că are o calitate scăzută. În plus, acestea sunt suficient de rezistente la umiditate vă pot servi pentru mai mulți ani. Desigur, piatra si lemn un aspect mai neobișnuit și original, dar acestea sunt scumpe, iar instalarea și întreținerea acestora poate mări prețul de două ori.

   Așa cum deja am menționat, nu trebuie să economisiți pe materiale, ar trebui să fiți conștienți de faptul că pervazul din piatră naturală nu poate avea un preț mic. Pentru a nu se confunda cu alegerea, vă puteți consulta cu experți care vă vor ajuta să găsiți distincția între produsele de calitate scăzută de la cele valoroase. Nu încercați să instalați un pervaz singuri, cea mai bună variantă este să vă adresați la specialiști care vor face totul cu mult mai calitativ.

Materiale adiționale pentru pervaze PVC

Jaluzele

Uși PVC

Ferestre PVC

Recent Posts