Preturi Plase Insecte – Plase Tintari la Comanda

Preturi Plase Insecte – Plase Tintari la Comanda Chisinau.

Plasele insecte sunt utilizate  pentru ferestre si usi de balcon pentru a proteja locuinta de insecte si tintari mai ales in timpul cald al anului.
Ferestre Termopan md va pune la dispozitie doua tipuri de plase impotriva insectelor:
– Plase insecte fixe –  se prind in dreptul partilor mobile, pe toc in cleme. Acest tip de plase sunt caracteristice doar pentru ferestre, pentru usi acest tip nu se poate monta, in plus au dezavantajul ca nu se pot deschide. In timpul rece al anului pentru a evita deteriorarea acestora, plasele pentru insecte se pot demonta cu usurinta.
– Plase insecte mobile – se monteaza cu toc , in balamale in dreptul partilor mobile ale tamplariei PVC. Se deschid in plan orizontal si se pot monta cu usurinta si la usi din PVC. La fel in timpul rece acestea pot fi demontate cu usurinta pentru a evita deteriorarea.
Pretul pentru plasele de insecte variaza in dependenta de dimensiuni si tip. Cele mai ieftine fiind plasele fixe.

 

 

TAGS: plase de insecte, plase de tintari, plase ferestre, plase balcon, Ferestre PVC, geamuri termopan, ferestre Moldova, ferestre Chisinau, Ferestre Termopan, ferestre la comanda, preturi ferestre, ferestre salamander, usi la comanda, usi interior, usi balcon, usi pvc, usi termopan, ferestre metaloplast, usi din metaloplastic, ferestre md, termopane, geamuri termopan

Recommended Posts