Alege geamul | Preturi La Geamuri Termopan Low-e in Chisinau Moldova

Ce parametri trebuiesc analizati atunci cind alegi geamul sau sticla;


Procesului de alegere a sticlei ar trebui sa-i acordam o mare atentie. Deoarece de aceasta alegere va depinde caracteristicile tehnice ale viitoarei ferestre: izolarea termica, fonica etc. Cei mai importanti factori care influentiaza acestei caracteristici sunt: numarul de camere si sticla (simpla sau Low-E). Pe ferestre PVC se instaleaza sticla cu o camera si cu doua camere.
Intre sticle se afla o distanta care formeaza o camera inchisa ermetic. Aceasta distanta  este echipata cu o sita moleculara– material extrem de poros, care absoarbe excesul de umiditate format in interiorul camerei. Camera geamului se umple cu aer uscat si gaz inert. 

 

Geamuri Termopan cu o camera

Termopane cu o camera sunt formate din doua sticle, separate de o rama. Latimea camerei in geamurile cu o camera este de 16 mm.
Formula termopanului cu o camera: 4-16-4 (de exemplu 4 grosimea sticlei, iar 16 distanta dintre sticle. Grosimea totala a ferestrei cu o camera va fi de 24 mm. 

Geamuri Termopan cu doua camere

Geam cu doua camere este format din trei straturi de sticla, separate de doua rame sau cadre. In general formula geamului cu doua camere este: 4-10-4-10-4 (trei sticle cu grosimea de 4 mm, separate de doua distante de 10 mm. Grosimea totala a ferestra du doua camere va fi de 24 sau 32 mm.

 

 

TAGS: Ferestre PVC, ferestre, ferestre md, ferestre in Moldova, Ferestre Chisinau, pret ferestre, ferestre metaloplast, ferestre termopan, ferestre la comanda, ferestre de calitate, usi PVC, usi la comanda, usi din metaloplast, usi termopan, usi de intrare, usi balcon,  

Recommended Posts