Primul pas-alege Usi Ferestre Termopan?

FERESTRE PVC DORMITOR BUCATARIE Ferestre Termopan PRETURI Md - Ferestre Usi PVC Geamuri Termopane Moldova | Ferestre Salamander | Ferestre PVC Primul pas-alege Usi Ferestre Termopan?

Ferestre din PVC — sunt ferestre cu o constructie total  izolata termic si acustic, ele sunt foarte  durabile, rezistente la vint, si cu siguranta pastreaza caldura in casa dumneavoastra. Pentru a combate frigul constructiile vechi din lemn trebuiau lipite in timpul rece, insa la ferestre PVC  se folosesc  garnituri din cauciuc care nu necesita  etansari in timpul iernii.
De-asemenea ferestre termopane:

  • Corespund standartelor moderne de constructii;
  • Sunt realizate din material ecologic;
  • Sunt rezistente la toate tipurile de calamitati naturale;
  • Sunt rezistente la foc;
  • Sunt durabile, au o durata de viata estimata la circa 40 de ani.

Ferestre, usi cu geamuri termopan la pret accesibil si calitate inalta in Moldova.

Daca veti telefona la orice companie care produce ferestre termopan si veti intreba „Care ferestre termopane sunt mai bune?”, cu siguranta ca ei vor raspunde „ Ferestrele noastre sunt cele mai bune si calitative”. Calitatea si preturi Usi Ferestre Termopan este determinata de calitatea tuturor componentelor asamblate. Calitatea unei ferestre din PVC mai depinde si de instalarea ei.  Revenind la constructia ferestrelor trebuie de remarcat faptul ca ferestre termopane au o constructie complicata, la baza careia stau profilul PVC si sticla termoizolanta. Pe linga toate acestea, pe ferestre moderne se mai pune o furnitura antiifractiune sau antispargere.
Pentru a alege o fereastra termopana trebuie sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

  • Din ce profil PVC va fi fabricata fereastra;
  • Numarul de camere si tipul sticlei;
  • Optiunile de completare a ferestrei ( scurgere, pervaz, plase tintari, pante,  jaluzele ,decoratii etc).

De toate cele de mai sus depinde si preturi ferestre termopan. Cu cit fereastra are mai multe accesorii cu atit mai mult creste si pretul ei. In general pretul depinde de tipul si culoarea profilului cit si de tipul sticlei, deoarece se stie ca pretul sticlei Low-E (termoizolanta) este mai scumpa de cit sticla simpla. Raportul dintre pret-calitate trebuie sa fie bine si corect stabilit.

  •    Alege  profilul

Din profilul PVC  se face rama geamului. La alegerea profilului din PVC  trebuie sa trageti atentia  la 2 caracteristici: latimea profilului si numarul de camere. Cel mai des sunt folosite profilele cu 3 si 5 camere. Ferestre termopan.md  va ofera geamuri  cu profil din PVC cu 3, 4, 5, 6, 7 camere.

  • Alege geamul

Ce parametri trebuiesc analizati atunci cind alegi geamul sau sticla;

Procesului de alegere a sticlei ar trebui sa-i acordam o mare atentie. Deoarece de aceasta alegere va depinde caracteristicile tehnice ale viitoarei ferestre: izolarea termica, fonica etc. Cei mai importanti factori care influentiaza acestei caracteristici sunt: numarul de camere si sticla (simpla sau Low-E). Pe ferestre din PVC se instaleaza sticla cu o camera si cu doua camere.
Intre sticle se afla o distanta care formeaza o camera inchisa ermetic. Aceasta distanta  este echipata cu o sita moleculara– material extrem de poros, care absoarbe excesul de umiditate format in interiorul camerei. Camera geamului se umple cu aer uscat si gaz inert.

Geam cu o camera

Termopane cu o camera sunt formate din doua sticle, separate de o rama. Latimea camerei in geamurile cu o camera este de 16 mm.
Formula termopanului cu o camera: 4-16-4 (de exemplu 4 grosimea sticlei, iar 16 distanta dintre sticle. Grosimea totala a ferestrei cu o camera va fi de 24 mm.

Geam cu doua camere

Geamuri cu doua camere este format din trei straturi de sticla, separate de doua rame sau cadre. In general formula geamului cu doua camere este: 4-10-4-10-4 (trei sticle cu grosimea de 4 mm, separate de doua distante de 10 mm. Grosimea totala la ferestre cu doua camere va fi de 24 sau 32 mm.

  • Alege feroneria

TAGS: Ferestre PVC, geamuri termopan, ferestre Moldova, ferestre Chisinau, Ferestre Termopan, ferestre la comanda, preturi ferestre, ferestre salamander, usi la comanda, usi interior, usi balcon, usi pvc, usi termopan, ferestre metaloplast, usi din metaloplastic, ferestre md, termopane, geamuri termopan

кровати киев
Recent Posts