Rolete Pentru Ferestre in Moldova

Rolete Pentru Ferestre

RulouriRolete Exterioare Aluminiu Rolete exterioare, denumite si jaluzele exterioare, fac parte din categoria produselor de umbrire si se caracterizeaza prin siguranta, eleganta si confort. Avantaje Rulouri (rolete) exterioare: » in timpul iernii, rolete cresc randamentul termic cu peste 20%, iar vara scad costurile cu aerul conditionat cu pana la 50%; » rolete regleaza luminozitatea din camera si creeaza un climat placut in timpul verilor toride; » roletele confera un aspect elegant locuintei; » rolete asigura o izolatie fonica suplimentara – scad zgomotul exterior cu pana la 10 dB; » roletele au un important rol antiefractie, descuranjand intrarea hotilor pe geam in locuinta; » rolete pentru ferestre si usi asigura intimidate in locuinta dumneavoastra, va protejeaza de priviri indiscrete; » rolete sunt usor de intretinut, nu este nevoie sa le vopsiti sau ungeti; » rolete nu se deterioreaza in timp din cauza factorilor externi – au o durata medie de exploatare de 25-30 ani. Un aspect foarte important in fiabilitatea sistemelor de rulouri ( rolete ) exterioare este modul in care aceastea sunt montate. Din acest motiv, echipele de montaj sunt formate din oameni profesionisti, cu experienta indelungata in domeniu roletelor. Un montaj corect si atent confera o viata indelungata a rulourilor (rolete) si asigura indeplinirea tuturor avantajelor de mai sus. Rulourile (roletele ) produse de noi sunt fabricate din aliaj de aluminiu de cea mai buna calitate si sunt foarte rezistente la factori climatici.

Rolete Exterioare IN CHISINAU MOLDOVA sunt recomandate deoarece acestea cresc gradul de protectie termica, protectie solara si ofera posibilitati de umbrire a camerelor.
Rolete Exterioare La Ferestre La Comanda in Chisinau si Rep Moldova LA PRET SI CALITATE.

TAGS: Rolete, rolete de protectie, rolete la ferestre, rolete mecanice, rolete exterioare, rolete automate, rolete sectionate, porti de garaj, rolete pentru garaj, porti automate, porti mecanice, porti sectionate, pret la rolete in Moldova, pretu la rolete in Chisinau, preturi rolete, jaluzele, jaluzele Moldova, jaluzele in Chisinau, jaluzele orizontale, jaluzele verticale, rolete metalice, rolete din aluminiu, rulouri, ferestre pvc, ferestre din metaloplast, ferestre termopan, usi exterior, usi de balcon, usi pvc, usi metaloplast, geamuri Moldova, Roleta md

Recommended Posts