CE STICLA PENTRU GEAMURI Termopan ALEGEM?

Ce sticla pentru geam alegem?

CE STICLA PENTRU GEAMURI Termopan ALEGEM?

Este calculat si cunoscut faptul ca prin Ferestre Termopanare loc pierderea caldurii de la 10 pina la 30%. Geamul, ocupa pina la 80% din suprafata Geamuri Termopan.

Deja s-au uitat timpurile cind la Geamuri Termopan era folosita doar o singura sticla. La moment putem alege din mai multe variante de: grosime a sticlei, geam cu doua sau cu trei sticle, mai multe combinatii de sticle cu duferite calitati, astfel influientind la caracteristicile termo- si fono-izolatoare. Ferestre PVC contine Geamuri Termopan din doua sau trei sticle (cu o camera de aer, sau doua).

Distanta intre sticle este un factor esential pentru obtinerea unei ferestre bine izolate, si depinde de latimea profilului PVC utilizat. Rama de distantare dintre sticle este executata conform tehnologiilor speciale si poseda caracteristici de absoarbere a umeditatii, evitind astfel necesitatea ingrijirii partiii interioare. Cind stati pe dubii, care dintre geamuri sa alegeti: cu doua sau cu trei sticle, luati in consideratie faptul ca un geam tripan va ofera o izolare fonica mai buna.

Daca nu sunteti deranjat de galagia din afara, ca calitati termici raportate la pret, o solutie mai buna ar fi sa va decideti la un Geamuri Termopan (cu doua sticle). Dar, daca doriti sa-i majorati rezistenta la transmisia de energie termica, va sugeram sa substituiti una dintre sticle simple cu o sticla cu eficienta energetica: LowE sau Isosol.

Reducerea substantiala a zgomotului si transferului termic la ambele tipuri de geam este influientata si de folosirea intre folii a gazului inert argon sau kripton. Deci, un geam perfect pentru izolare termica ar fi termopan (cu doua sticle distantate), una dintre care ar fi cu eficienta energetica, umplute cu gaz. Pentru izolare termica si fonica minunata alegeti un geam tripan (cu trei sticle) ), una dintre care ar fi la fel cu eficienta energetica, iar o camera de aer inlocuita cu argon sau kripton.

Recommended Posts