Usi Ferestre PVC, Jaluzele, Rolete de la Ferestre Termopan md.

Usi Ferestre PVC, Jaluzele, Rolete de la Ferestre Termopan md.

Doriti sa schimbati ferestrele vechi pe unele noi, nu stati mult pe ginduri si alegeti Usi Ferestre PVC (geamuri termopan). Profilele din PVC au o structura cu mai multe camera, si sunt termoizolante. In plus ferestre PVC sau termopane au o durata mare de viata si pot rezista chear si la cele mai severe actiuni naturale, iar raportul calitate, fiabilitate, pret garanteaza o investitie perfecta.

Rolete Pentru Ferestre  oferite de Ferestre Ttermopan md sunt disponibile in trei variante: din PVC, din aluminiu si din material. Pot fi rolete exterioare si rulouri interioare . Acestea pot fi produse intro gama larga de culori in dependent de dorintele clientilor, acestea au rolul de a astupa termopanul si de a proteja incaperea de razele solare. Optional rolete pot fi dotate si cu plase impotriva insectelor.

Jaluzelele au un rol atit functional cit si decorativ, putind fi adaptate si asortate in ton cu amenajarile interioare, in plus mai asigura si intimitate personala.

Jaluzele verticale sunt accesibile intro mare varietate de modele si culori si pot acoperi suprafete vitrate foarte mari, avind deschideri multiple in functie de particularitatile specifice locului.

Jaluzele si Rolete sunt accesorii sau optiuni suplimentare a geamurilor, totul depinde de preferintele si necesitatile dumneavoastra.

Recent Posts