Caldura si lumina cu Usi Ferestre PVC de la Ferestre Termopan md.

Caldura si lumina cu Usi Ferestre PVC de la Ferestre Termopan md.

Foarte multe case sau cladiri din Republica Moldova construite inaintea anilor 90 au ferestre din lemn, cu geam simplu care nu sunt ermetice si nu pastreaza caldura pe timp de iarna in locuinte. Acum cu ajutorul sistemelor PVC puteti sa va asigurati o liniste si o caldura mai ales in sezonul rece. Cind spunem termopane se are in vedere ferestre si usi cu geamuri speciale termoizolante si fonoizolante.

Usi Ferestre PVC poate fi dotata cu geam termopan, termopanul fiind doar foliile de sticla, despartite printr-o bagheta, avind intre ele nu aer ci un gaz special, acest tip de sticla se mai numeste geam Low-e. Fereastra termopan, PVC-ul are marele avantaj de protectie termica indiferent de anotimp si reduce zgomotul.

Ferestre Termopan md va ofera ferestre cu timplarie PVC care pot fi folosite in orice incapere: incepind de la baie, bucatarie, camera de zi si terminind cu dormitor, balcon etc.

In plus Ferestre Termopan md produce Usi Ferestre PVC comanda ceea ce va permite sa va alegeti orice tip de deschidere sau forma a ferestrelor pe care le doriti sau de care aveti nevoie. Cu ajutorul ferestrelor si geamurilor tip PVC produse de ferestretermopan.md veti avea o liniste si caldura atit in locuinte cit si in suflet.

www.FerestreTermopan.md

Recommended Posts