Рассрочка на пластиковые окна 9

Spune NU frigului!

Ferestre – ACUM
Banii – peste 10 luni!

In Rate 10 luni – 0%

Ferestre Usi in Rate-0 %

0 lei

Предоплата

A-ti hotarit sa schimbati Ferestre Usi dar la moment nu aveti resurse financiare suficiente? Nu este o problema! Pentru procurarea ferestrelor de la Ferestre Termopan md nu aveti nevoie nici de prima rata. Pur si simplu invitati inginerul pentru incheierea contractului.

10 luni

Срок рассрочки

Pentru ce sa asteptati citeva luni daca puteti sa va folositi de Ferestre Usi dvs. noi si calitative chiar astazi? Cu atit mai mult ca termenii unei rate optimale constituie doar 10 luni.

1 plata

Peste o Luna

Oferta unica – prima rata se achita peste o luna de la ziua montarii Ferestre Usi Termopan !!!!

rassrochka-content1

Avantajele achitarii in rate:

Рассрочка на пластиковые окна 11

Cum sa profitati de oferta?

Sunati pe numarul: 022-78-23-69 sau comandati vizita inginerului on-line. Specialistul se apropie la dvs., la ora comoda pentru dvs., va efectua masurarea constructiilor si pe loc va incheia contractul cu posibilitatea achitarii in rate !

Pentru oformarea creditului nu mai este nevoie de a se deplasa la banca si a sta in rind ! Nu mai aveti nevoie de multe documente si de un termen lung pentru a primi raspunsul. Doar un apel si atit !

Pentru procurarea ferestrelor in credit aveti nevoie doar de un singur document din lista de mai jos:

Вызвать менеджера для оформления рассрочки

Оставьте ваш номер телефона и мы перезвоним Вам в течение нескольких минут!

Cum se calculeaza pretul ferestrelor cu posibilitatea achitarii in rate?

1 Pas

Aflam pretul total al constructiilor

2 Pas

Impartim suma la numarul ratelor/lunilor

3 Pas

Obtinem suma ratei lunare

Achitarea se efectuiaza:

Banci Partenere

Рассрочка на пластиковые окна 4
Рассрочка на пластиковые окна 6
Рассрочка на пластиковые окна 5
Рассрочка на пластиковые окна 3

Вызвать менеджера для оформления рассрочки

Оставьте ваш номер телефона и мы перезвоним Вам в течение нескольких минут!

*

*Participarea la programa de acreditare 0% avans – cheltuielile clientului pentru procurarea ferestrelor in rate, realizata impreuna cu bancile. Cheltuielile pentru finantarea cumparaturii sunt egale cu achitarea procentelor, in marime de procentul anual, se obtin de catre cumparator prin reducerea costului constructiilor( pret special ). In cazul incheierii contractului pina la 10 luni si prima rata in conformitate cu conditiile contractului.

Conditiile Bancii pentru acreditare: valuta – lei moldovenesti; suma minimala/maximala a creditului: 10 000lei/100 000lei; termen 10 luni; comisia de achitare pentru oferirea creditului 0 lei.

In cazul achitarii  ratelor  prin intermediari se  adauga un comision. Toata informatia de mai sus este valabila pina la 30-11-2016. Banca  da acordul pentru incheierea contractelor / sau prestarea serviciilor,  pe baza la informatia de mai sus in conformitate cu toate cerintele fata de client. Acest anunt poarta un caracter informativ, nu este o oferta publica si este limitata in termen.