Ferestre Termopan — Calitate justificată în timp

ft-slide-3
ft-slide-1
ft-slide-2

Ferestre Termopan — Catalog de produse

Ferestre Termopan MD în Moldova — Avantaje

Asistență profesionistă

Ferestre Termopan MD acordă o atenție sporită necesităților clientului. Pentru noi fiecare detaliu este important în realizarea de ferestre și uși. Asistența acordată începe din momentul primirii comenzii dvs și durează până îndeplinirea acesteia, inclusiv în perioada de garanție.

Profesionalism

Compania noastră desfășoară continuu instruiri pentru consultanții noștri, cu scopul de a сrește performanța și de a vă ajuta să alegeți ferestre și uși conform așteptărilor dvs.
Ferestre Termopan MD garantează suport în alegerea produselor de înaltă calitate și la prețuri mici.

Viteză

Executăm comenzile eficient și în termeni restrânși. Datorită gradului înalt de automatizare a procesului de producere, Ferestre Termopan MD realizează ferestre uși în Moldova, chiar și în 2 zile.

Tehnologie

Vă propunem o varietate de opțiuni pentru ferestre și uși termopan în Moldova cu scopul de a spori funcționalitatea acestora și de a oferi siguranță, confort, precum și o bună izolare termică și fonică.

Inovații

Noi Ferestre Termopan MD produce ferestre în Moldova după tehnologia Noastra.
Am făcut o serie de îmbunătățiri care asigură o funcționalitate mai înaltă, rezistență și siguranță în timp pentru ferestre și uși. Am înlocuit bagheta distanțier din aluminiu cu una multifuncțională(спейсер). Utilizarea acesteia reduce pierderile de căldură și împiedică formarea curentului de aer rece.

CALITATE

Scopul la Ferestre Termopan MD este de a crea ferestre şi uşi PVC la cea mai înaltă calitate. Proiectele realizate cu succes, confirmă faptul că tindem să fim mai buni în domeniul nostru. Pentru noi este foarte importantă satisfacția clientului ca urmare a conlucrării cu noi.

Consultație gratuită la telefon.

Ferestre și uși — Moldova

Solicitați un apel telefonic! Unul din consultanții noștri vă va contacta pentru a vă oferi suport la achiziționarea și instalarea unei ferestre uși în Chișinău sau în orice colț al țării.

O varietate de culori Ferestre PVC

Главная 8
Многообразие цветов 15
Многообразие цветов 16
Многообразие цветов 19
Многообразие цветов 22

Vă propunem o gamă variată de culori pentru ferestre și uși PVC. Cu ajutorul Ferestre Termopan Moldova veți crea un design de interior deosebit și memorabil.

Ferestre Uși Glisante din PVC

Главная 9

Sistemul cu Ferestre Usi Glisante oferă o serie de posibilități în ceea ce privește închiderea. Acesta înlocuiește obișnuitele uși PVC de balcon, cu un profil practic și elegant. Tehnologiile Ferestre Termopan MD permit crearea unui sistem de dimensiuni mari.
Acum veți putea alege o construcție de la podea până în tavan atât cu sticlă în nuanță rece, cât și caldă.

Ferestre Usi PVC cu forme neobișnuite

Главная 10

Ferestre Termopan MD produce ferestre și uși PVC în cele mai variate forme: ovale, pătrate, rotunde, în formă de trapez, arcade ș.a.
Proiectul nostru comun depinde doar de planul și necesitățile dvs.
Aveți o idee deosebită? Echipa noastră o va materializa!

Ferestre PVC — Economie de până la 30%

Главная 26

Pentru a produce ferestre termice se utilizează două foi de sticlă, una fiind simplă, iar alta cu depunere Low-E (low emisivity) care reflectă radiaţia termică înapoi în încăpere, asigurând o izolare termică ridicată.
Geamul termoizolant păstrează cu până la 97% mai multă căldură în încăpere și reduce cu 30% aerul cald care pătrunde în locuință pe timp de vară.

Ferestre PVC cu nivel sporit de rezistență

Главная 27

Furnitura pentru usi ferestre termopan este caracterizată printr-un nivel înalt de rezistență
la spargere, indiferent de profil și configurație. Pentru producerea unor construcții sigure, Ferestre Termopan MD utilizează termopan rezistent și testat în timp. Acesta garantează siguranță și protejează încăperea de spargere.

Geam cu elemente decorative

Окна с декоративным переплетом 20

Pentru o locuință elegantă și modernă, Ferestre Termopan MD vă propune geam PVC cu elemente decorative. Profilul din aluminiu împarte suprafața ferestrei în secții și asigură un aspect estetic.

Ferestre Usi Termopan Mircoventilare

Siguranta si calitatea Germana. Garantie — 50 de ani.

Consultație gratuită la telefon.

Ferestre și uși — Moldova

Solicitați un apel telefonic! Unul din consultanții noștri vă va contacta pentru a vă oferi suport la achiziționarea și instalarea unei ferestre uși în Chișinău sau în orice colț al țării.

Proiectele noastre Ferestre Termopan

 • Стеклопакеты
  Pereti dispartitori Oficii Moldova, Chisinau.
 • Алюминиевые двери
 • Двери ПВХ
 • Гаражные жалюзи
 • Жалюзи на окна
 • Двери ПВХ
 • Окна для офиса
 • Окна для офиса 2
 • Окна для офиса 3
 • Двери пластиковые
 • Двери пластиковые 1
 • Двери пластиковые 3
 • Ferestre Chisinau
 • House in the evening
 • Ferestre Usi

CALCULAȚI PREȚUL PENTRU UȘI

FERESTRE TERMOPAN

Cu ajutorul calculatorului nostru online, veți putea afla rapid ce preț are fereastra sau ușa PVC solicitată.

Usi Ferestre Termopan de la producator

Ferestre termopan seria Lux sunt accesibile în două configurații: Prestige și Silence.

Fiecare — are propriile caracteristici funcționale, în funcție de scopul dvs.

Apelați la Ferestre Termopan Moldova și specialiștii noștri vă vor ajută să faceți o alegere corectă, fără plăți suplimentare.

Ferestrele termopan, produse de compania noastră, posedă o serie de îmbunătățiri. La prima vedere pot fi inobservabile, dar nu le veți putea găsi în ferestrele altor producători.

Etapele de lucru

 • Solicitarea dvs.

 • Luarea măsurilor

 • Achitarea

 • Producerea

 • Montajul

Noutati — Ferestre Termopan