Alege fereastra | Ferestre Usi PVC Cu Geamuri Termopan.

Elementele de baza la ferestre  termopan:

Ferestre din PVC – sunt ferestre cu o constructie total  izolata termic si acustic, ele sunt foarte  durabile, rezistente la vint, si cu siguranta pastreaza caldura in casa dumneavoastra. Pentru a combate frigul constructiile vechi din lemn trebuiau lipite in timpul rece, insa la ferestre PVC  se folosesc  garnituri din cauciuc care nu necesita  etansari in timpul iernii.

De-asemenea ferestre termopane:

  • Corespund standartelor moderne de constructii;
  • Sunt realizate din material ecologic;
  • Sunt rezistente la toate tipurile de calamitati naturale;
  • Sunt rezistente la foc;
  • Sunt durabile, au o durata de viata estimata la circa 40 de ani.

 

Ferestre, usi cu geamuri termopan la pret bun si calitate inalta in Moldova.

Daca veti telefona la orice companie care produce ferestre termopan si veti intreba „Care ferestre termopane sunt mai bune?”, cu siguranta ca ei vor raspunde „ Ferestre noastre sunt cele mai bune si calitative”. Calitatea si pretul unei ferestre este determinata de calitatea tuturor componentelor asamblate. Calitatea unei ferestre din PVC mai depinde si de instalarea ei.  Revenind la constructia ferestrelor trebuie de remarcat faptul ca ferestrele termopane au o constructie complicata, la baza careia stau profilul PVC si sticla termoizolanta. Pe linga toate acestea, pe ferestre moderne se mai pune o furnitura antiifractiune sau antispargere.
Pentru a alege o fereastra termopana trebuie sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

  • Din ce profil PVC va fi fabricata fereastra;
  • Numarul de camere si tipul sticlei;
  • Optiunile de completare a ferestrei ( scurgere, pervaz, plasa impotriva insectelor, panta, jaluzele,decoratii etc).

De toate cele de mai sus depinde si pretul la ferestre termopan. Cu cit fereastra are mai multe accesorii cu atit mai mult creste si pretul ei. In general pretul depinde de tipul si culoarea profilului cit si de tipul sticlei, deoarece se stie ca pretul sticlei Low-E (termoizolanta) este mai scumpa de cit sticla simpla. Raportul dintre pret-calitate trebuie sa fie bine si corect stabilit.

FerestreTermopan.md – producator ferestre si usi din PVC in Moldova.

Geamuri termopan sunt foarte durabile la actiunea tuturor factorilor climaterici. Calitatea ferestre din PVC poate satisface toate gusturile si necesitatile clientilor. Pentru capacitatea de economisire a energiei, sistemele de timplarie PVC cu geamuri termopane au devenit in ultimii ani un element de baza pentru producatorii de ferestre si usi din Moldova. FerestreTermopan.md este un producator pe piata Republicii Moldova ce se ocupa cu producerea, livrarea si montarea de usi si ferestre din PVC.

Ferestre Termopan md este viitorul lucuintei tale si este cel mai modern producator de pe piata nationala, fabricind o gama larga de produse din PVC, usi, ferestre cit si toata gama de accesorii pentru acestea (jaluzele, pervazuri, rulouri, scurgeri).

Recommended Posts